AKTUELNO

Sada su otkrile i šta je Brendon radio u kupatilu.

Do koje granice može da ide njegovo poniženje, nakon što je sinoć ušao u svađu sa Jovanom Tomić Matorom, a zatim je od nje tražio pirinač, postavio je voditelj Milan Milošević ovo pitanje Brendonu i tako započeo novu temu tokom emisije "Pretres nedelje".

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno sam se sprdao, ali sam spreman da se ponašam onako kako mislim da treba da se ponašam. Nemam potrebu da se predstavljam bilo kome da imam neko dostojanstvo. Ja sam hladan prema ljudima ovde, meni ne znače nista ovde. Sve što kažem, mislim. Namerno mi nabijaju tu hranu na nos, ja znam da nisam klošar. Nemam problem da se tako ponašam - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je zatim podsetio Brendona da je nakon ove situacije rekao Matoroj da joj je simpatična, a onda je Miki Đuričić predložio zadrugarima da više sa Brendonom ne dele hranu.

On ne zna šta radi i priča. Ti si upravo priznao da nemaš problem da se poniziš i da vređaš. Kako mi onda tebe da gledamo? Ti si mene vređao namerno sinoć - govorila je Matora Brendonu.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević zatim je rekao i kako je Brendon pričao da se Sanja samozadovoljavala u kupatiju zbog čega je nastala nova svađa između ovog zadrugara, Matore i Stankovićeve.

Jeste vi realni? Ja sam umrla od smeha kada je on to rekao. Ja sam se tuširala, on se mackao sa strane. Ja ne stavljam stolicu u donjem toaletu i bacam ga u nesvest kao Brendon. On je sve to izmislio. Ja sam provalila da je Brendon ljubomoran na mene zbog Jovane - pričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene Sanja i Matora ne zanimaju. Ti si se malo drugačije tuširala i onda se ljudi pitaju zašto je odvijen tuš. Ja sam nju video, ona kaže da nije i okej. Ne zanima me. Da, brijao sam noge, prošle nedelje. Neću da vodim debatu o tome da li si masturbirala ili nisi - pričao je Brendon.
Ti si meni rekao da briješ noge! Sedi na stolici i kaže: "Brijem noge" - dodala je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

#Stanković Sanja

'